O nama

Dom za starije i nemoćne osobe Baketarić , ustanova je za brigu o starijim i nemoćnim osobama. Smješten je u neposrednoj blizini grada Pleternice, petnaestak kilometara od Požege, te tridesetak kilometara od Slavonskoga Broda. Moderan, suvremeno opremljen Dom sagradili smo u lijepom prirodnom okruženju podno pitomih obronaka planine Dilj, s velikim parkom, prekrasnim objektima vrtne arhitekture (oktogonska sjenica, potok, mostić, staze i klupe za odmor, mali zoološki vrt s bazenom za ukrasne patke i labudove) s velikim prostorom za odmor i šetnju.

Interijer je uređen tako da pruža osjećaj topline i domaće atmosfere, te da zadovoljava svim propisima o građenju Domova za starije i nemoćne osobe. Na tri etaže smještene su sobe, uređene kao jednokrevetne, dvokrevetne i koje, opremljene modernim namještajem s pratećim kupaonskim i sanitarnim prostorijama, pružaju osjećaj udobnosti i komfora svim svojim korisnicima.

Dom ima kapacitet 68 smještajna mjesta s cijenom i više nego prihvatljivom i vrlo konkurentnom u odnosu na urbane - gradske Domove, u kojoj cijeni se pruža puno više. Vašim dolaskom kod nas mi prihvaćamo kompletnu brigu o Vama, kako zdravstvenu tako i svaku drugu, a vaši bližnji imaju obavezu samo posjetiti Vas i surađivati s nama u smislu da nam daju primjedbe, sugestije, prijedloge, a sve za dobrobit korisnika. Dođite i posjetite nas. Radujemo se susretu s Vama. Bit ćemo ponosni osobno Vam predstaviti dostignuća u kvaliteti naše usluge. Bit ćete impresionirani ljubaznošću i vedrinom našeg osoblja kao i zadovoljstvom naših korisnika.

U sklopu doma nalazi se suvremeno opremljena kuhinja s pratećim skladišnim prostorima, koja radi po načelima Haccp-a. Svakodnevno se priprema domaća i svježa hrana, s ekološko uzgojenim povrćem iz našeg vrta. Dom ima lift za prijevoz korisnika, moderno uređena kupatila prilagođena za potreme invalidnih osoba.